User talk:AWossink

From Outreach Wiki
Jump to navigation Jump to search
Logo of Wikimedia Outreach

Hello AWossink and welcome to the Outreach Wiki!

Our mission is to recruit and support new Wikimedians and to build strong relationships with cultural and educational institutions. Want to help? Here are ways that you can get involved:

The Village pump is a great place to ask questions. Thanks for stopping by. I hope that you like Outreach Wiki and decide to stay!


Beste AWossink,
Waarom schrijf je deze nieuwsbrieven niet (ook) in het Nederlands?
Er is sowieso weinig van Nederland te zien hier voor zo'n grote gemeenschap met een eigen afdeling die het zo goed doet.
GLAM/nl bestaat evenals Education/nl. Groeten uit Amsterdam van Klaas `Z4␟` V:  05:31, 27 July 2018 (UTC)Reply[reply]

Beste Klaas, de GLAM nieuwsbrief wordt niet alleen door Wikimedia Nederland gevuld maar ook door anderen. Hij is in het Engels geschreven omdat de doelgroep de internationale GLAM-Wiki beweging is. Wil je graag in het Nederlands op de hoogte blijven van wat er op dit gebied gebeurt, dan raad ik je aan om je in te schrijven op de maandelijkse nieuwsbrief van Wikimedia Nederland. Groet, --AWossink (talk) 07:18, 30 July 2018 (UTC)Reply[reply]

Okee, duidelijk. Er staan te weinig Nederlandse bijdragen hier. Voor mij niet erg. maar voor mensen die niet zo goed Engels kunnen lezen. Klaas `Z4␟` V:  19:36, 31 July 2018 (UTC)Reply[reply]