Template:Interface/Newarticletext/mk

From Outreach Wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Template:Interface/Newarticletext and the translation is 100% complete.

Admins need to approve a version by creating a subpage like MediaWiki:Newarticletext/de with the content {{Template:Interface/Newarticletext/LANGCODE}} (replace LANGCODE with the name of the subpage (like de, it, ...)

Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Esperanto • ‎asturianu • ‎español • ‎français • ‎magyar • ‎polski • ‎português • ‎Ελληνικά • ‎македонски • ‎日本語 • ‎한국어


Dialog-warning-yellow.svg Пред да создадете една страница, проверете дали влегува во делокругот на ова вики.
  • Ова вики претставува дом на неколку потфати за соработка и досег во јавноста на Викимедиините проекти.
  • Страниците вон темите и делокругот на викито ќе бидат избришани. Повеќе информации ќе најдете на оваа страница.