Шаблон:Проучување на случај за ВОП

From Outreach Wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Template:WEP case study and the translation is 100% complete.


{{{title}}}
{{{name}}}
{{{nametitle}}}
{{{place}}}
{{{country}}}


Назив на курсот
{{{coursename}}}

Степен на предметот (додипломски/постдипломски)
{{{courselevel}}}

Цели на учењето
Развој на пишувачката способност
Запознаеност со медиумите и информациите
Критично размислување и истражувачки способности
Соработка
Техничка и комуникациска способност на вики

Дисциплина на курсот
{{{discipline}}}

Големина на класот
{{{classsize}}}

Поединечна или групна задача
{{{assignmenttype}}}

Задача

{{{summary}}}

{{{body}}}