Преведување

From Outreach Wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Translation and the translation is 89% complete.
Outdated translations are marked like this.

Викимедија е повеќејазично движење. Помогнете ни му да преведеме на светот.

Преводите за Викимедииниот досег се прават на Мета, претежно преку додатокот Преведување: погл. m:Meta:Babylon.

  • Важни страници (претежно застарени):

Погл. и Службена:ЈазичниСтатистики