Категорија:Разни шаблони

From Outreach Wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Category:Miscellaneous templates and the translation is 100% complete.

Разни некласификувани шаблони кои засега не спаѓаат во ниедна поткатегорија за шаблони.

Оваа категорија во основа служи да помогне во одржувањето на правилниот поредок во содржините матичната категорија. Ако категоријава почне да се преполнува, ќе треба да се создадат некои соодветни поткатегории (по облик или по употреба во категоризирани страници поврзани со извесни теми или потпроекти).

There are no pages or files in this category.