Контактирајте нè

From Outreach Wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Contact us and the translation is 79% complete.
Outdated translations are marked like this.
This page is outdated. If it cannot be updated it may be best to delete it. Date: 2022-10-09


Ова е список на места за разговор поврзан со досегот. Додајте нови ако ги знаете. Досега немате користено IRC за разговори? Стиснете на зелената врска „поврзи“, внесете корисничко име и започнете – нема потреба од посебен програм!

Feel free add any more. Please note that this external system is not subject to the WMF Privacy Policy.

Haven't used IRC (a specific chat technology) before? Click the green "connect" link, enter a username, and get started – no special software required!

Канал Намена Белешки Контакт(и) на каналот
#wikimedia connect Општи разговори за Викимедија, вклучувајќи го досегот
#wikipedia-en-classroom connect Канал „Образовен програм на Википедија“ за разговори меѓу учениците и претставниците (амбасадори)
#wikipedia-en-ambassadors connect Канал за усогласување на Програмот за претставници
#wikimedia-glam connect Канал за ГБАМ (GLAM) #glamwiki connect пренасочува тука Rock drum (talk · contribs)

Доколку сакате да ја добиете Фондацијата Викимедија или вашиот месен огранок по е-пошта, телефон или обична пошта, погледајте контактната страница на порталот на фондацијата.